" Be amazing . Be good . Be pretty . Be strong . Be smart . Be cool . But the most important is , be YOURSELF "
Don't ask what the meaning of life is.

You define it.

Monday, February 14, 2011

ak benci kau !


hye all . ak ade satu cerita . cerita tentang seorang pompuan . budak nih sekolah ak . ak kenal dye sejak ak dari form 1 lagi . ak dokleh gy lah ngan pompuan nih . benci sungguh ak . dye nih suka buad-buad alim . hipokrit la name lainnye . depan orang , wah alimnye dye . kau tak penah buad dose doh . orang lain banyak buad dosa . kau sorang je baik . yang lain semua setan . gtu ? hotakkk lu . tayah buad baik lah weh . jadi diri kau yang sebenarnya dah lah . kau ingat ramai ke suka kau ? even kawan-kawan baik ak pun ramai tasuke kau tauk . tolong ah okeh . stop pretending la . and kau tayah la main kotor . padam name geng-geng kitorang sebab nak bawak masuk geng-geng kau . hape kes minah ? bodoh punye olang la . nak sangat benda tu kan . kau buad lah . buad ! jangan tak buat . bangang . sebab benda tu pun nak main kotor . benci betul ak . kau ingat kawan-kawan kau tu bagus sangat lah kan . boleh belah masuk jamban . ak un tatau ape yang cegu-cegu tengok sangat kat kau nih . yela . kau kan pandai buat muka baik . muka alim . hati cam taik . dah la suka bawak cerita . jadi batu api . orang percaya sangat la kat kau kan . orang baik lah katekan . berambuss . "bia orang buad kat kite . jangan kite buad kat orang " ayat kau kan ? belah lah weh . tayah nak berlakon . depan lelaki kau cover ayu . cakap lembut-lembut . dengar citer kau pun suke rampas kawan baik orang lain kan . mak aii . kau ape kes pompuan ? benci lah ak ngan kau nih .pen-off .

No comments:

Post a Comment